Festitools


Voor alle benodigdheden voor festival, DJ, dirve-in show en verhuur kunt u nu ook bij ons terecht. Van kniptang tot tiewraps staat bij ons op de website, en er wordt nog hard gewerkt dit assortiment uit te breiden. Door deze verbreding hopen wij meer voor onze klanten te kunnen betekenen. Ontwikkelen van eigen producten leggen wij nog steeds de focus op. Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan nieuwe en innovatieve producten.

Met jarenlange ervaring in het licht- en geluid, DJ’en en de festival wereld is festitools in 2016 gestart. Door zelf tegen problemen aan te lopen zijn onze eigen producten ontstaan, puur uit praktijk ervaring van ons en collega’s. Wij weten wat we kunnen verwachten en wat de moeilijkheden zijn in deze wereld, daarom zijn wij begonnen met eigen producten ontwikkelen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij weten hoe het er aan toe kan gaan op festivals en met de op- en afbouw. Continu wordt er gewerkt aan onze producten om deze nog sterker en robuuster te krijgen.

Alle eigen producten worden door Nederlandse fabrikanten voorbereid en door onszelf geassembleerd. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen. Op het moment hebben wij drie producten welke in de verkoop zijn. De sunroof deluxe, het noodwiel en de sigaretten display. Wij werken hard aan accessoires voor deze producten en meer nieuwe producten welke ook weer problemen uit de praktijk kunnen oplossen. Schrijf je in op de mailinglist om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en leuke kortingen.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.