Tomo Sushi


Tomo Sushi is een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant en bevindt zich – sinds 2000 – in het hart van Amsterdam, in de Reguliersdwarsstraat. Tomo Sushi biedt traditionele (a la carte) gerechten die met de fijnste en verste ingrediënten worden bereid. U kunt plaatsnemen aan onze sushibar of aan een tafel waar u heerlijk kunt genieten van onze sushi en sashimi, onder genot van een warme sake of een Japans biertje.

Tomo Sushi ligt nabij het bruisende Rembrandtplein, midden in een sprankelend uitgaansgebied en in de buurt van de Utrechtsestraat, een van de gezelligste winkelstraten van Amsterdam. Pathe Tuschinski, De Kleine Komedie en diverse musea zoals De Hermitage, Van Loon en Tassenmuseum Hendrikje bevinden zich slechts op loopafstand. Tomo Sushi is daarom een perfecte locatie voor een lunch of diner.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.