Worldwide Baggage Services B.V.


Worldwide Baggage Services B.V. is een reisagentschap voor vracht. WBS bemiddelt bij het vervoer van koeriersdiensten, luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Met deze website maakt WBS het overwegend zakelijke vrachtvervoer toegankelijk voor particulieren.

Bij ons kunt u terecht voor zowel particuliere als commerciƫle zendingen wereldwijd. U kunt zelf vrijblijvend uitrekenen wat de kosten hiervan zijn middels een calculator.

Verzendingen ontvangen wij graag in het Vrachtcentrum Particulieren op Schiphol Zuid, enkel geopend op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag kunt u terecht bij ons aanleverpunt in Amsterdam-Duivendrecht.

Als u wilt dat WBS de goederen bij u thuis afhaalt, vult u het boekingsformulier in. De afhaalkosten kunt u zien door bij de tarieven ook uw postcode in te voeren.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.