Butik Nord


Jarenlang hebben wij houtfornuizen en houtkachels verkocht, geïnstalleerd en gerepareerd in onze winkel "Deensehoutkachels.nl". Op onze vele reizen naar Denemarken en Zweden kwamen wij regelmatig heerlijke chocolade en drop van hoge kwaliteit tegen die in Nederland volkomen onbekend waren. Later hebben we daarom een aparte webwinkel geopend onder de naam Lakrits Butik. Omdat twee webwinkels voor klanten soms verwarrend werkte en het voor ons een hoop extra tijd en energie kostte hebben we eind 2016 besloten om de twee webwinkels samen te gaan voegen en onze naam te veranderen in Butik Nord.

"Kleinschalig i.p.v. massaproductie en ambachtelijk i.p.v. industrieel."

Onder dit motto importeren wij ook zelf hoogwaardige en veelal handgemaakte producten van kleine bedrijfjes uit voornamelijk Zweden en Denemarken. U vind bij ons een uniek assortiment Scandinavische chocolade, drop, delicatessen, gietijzeren pannen, houtfornuizen en houtkachels onder één dak!


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.