Hearth Amsterdam


Hearth Amsterdam is een vegetarisch restaurant gelegen aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Valentino Vacca en Marco Ceglia zijn dit restaurant begonnen met de kernwaarden hearth & earth. Ze staan voor zaken waar ze van houden én voor Moeder Aarde. Vandaar de naam `Hearth Amsterdam`.

Bij Hearth Amsterdam staan vegetarische maaltijden op het menu met een uitgebreid assortiment aan soepjes. En dat is goed nieuws nu de koude wintermaanden voor de deur staan. Naast duurzaam eten kun je hier trouwens ook terecht voor streetwear, kunst en interieur en dat geheel in stijl van Hearth. Dat betekend dus veel hout, aardse tinten en veel, ja veel groen. Leuk detail: hier kun je lekker schommelen terwijl je geniet van heerlijk vegatarisch eten.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.