Easystop


Easystop is sinds 1999 uw specialist in Auriculotherapie (ooracupunctuur) en Phytotherapie (natuurgeneeskundige kruiden).

Naast de privé consultaties geven wij ook maandelijks op diverse plaatsen in Nederland de bekende EasyStop behandelingen voor o.a. stoppen met roken en afslanken.

Lijkt stoppen met roken of afslanken voor u onmogelijk? Bent u bang voor de verschijnselen van ontwenning of het niet kunnen volhouden? Niet nodig! EasyStop biedt u een behandelmethode die werkt. Dat roken en overmatig snoepen/eten een verslaving is weet iedereen. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Door deze combinatie is het voor velen extra moeilijk en lopen goede voornemens vaak uit op een teleurstelling. Hierdoor lijkt stoppen met roken en/of afslanken steeds moeilijker en wordt de drempel om er aan te beginnen steeds hoger.

Met de EasyStop gecombineerde behandelmethode met Mindfulness Coaching zal het u deze keer wel lukken! Naast de gecombineerde EasyStop behandelmethode is er ook nog de mogelijkheid om de therapie aan te vullen met Phytotherapie mocht dit nodig zijn (bijvoorbeeld bij nierklachten, darmklachten ect).

Via deze weg biedt EasyStop iedereen de mogelijkheid om te stoppen met roken en af te vallen op een verantwoorde manier.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.