Pinballshop.nl


PinballShop.nl is onderdeel van HighFlow. HighFlow is een ervaren en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 en is inmiddels een begrip en toonaangevend bedrijf op het gebied van computer modificatie en richt zich hoofdzakelijk op de verkoop van de meest gewilde hobby producten via het internet. Naast computer modifcatie, is flipperen ook een groot passie bij ons. Met PinballShop.nl delen wij onze passie met andere flipperliefhebbers! We onderscheiden met PinballShop.nl door een gebruiksvriendelijke website, daadwerkelijke voorraad, scherpe prijzen, snelle levering en een goede service:

Service en gemak voor de klant!

Om u er van te verzekeren dat we in de toekomst onze goede prijs/kwaliteit verhouding blijven hanteren, hebben wij een eigen missie, visie, waarden, strategie en bedrijfsformule ontwikkeld.

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder te moeten inleveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn een van de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en resellers. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar!

PinballShop.nl heeft als missie om uw flipperkast zo lekker mogelijk te laten spelen en zo mooi mogelijk te maken. Wij verkopen alleen de producten die dat optimaal kunnen doen voor de beste prijs.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.