Kokomo Beach Curacao


Kokomo beach ligt in de Vaersenbaai, een prachtige natuurlijke baai in Curacao. Niet alleen geliefd bij surfers en strandgangers maar Kokomo is ook bekend vanwege haar strandfeesten, zoals Woodstock, de maandelijkse Full moon parties, Summerlove, Doomsday en het Amnesia beach festival.

Kokomo is geopend in 2011 en ideaal voor een rustig stranddagje met de hele familie. Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch of een van de cocktails uitproberen. Het strand is voorzien van lounges om te relaxen, een boek te lezen of om gewoon lekker rond te hangen met een lekker koud biertje!

Op kokomo-beach.com vindt je alle informatie over Kokomo Beach club en activiteiten zoals de strandfeesten of duiken in het kristalheldere water van Kokomo.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.