Gulden.bet


Met Gulden.bet kun je Gulden inzetten op voetbal uitslagen. Voor elke wedstrijd kun je Gulden inzetten op winst, gelijkspel of verlies waarbij je uitbetaald wordt volgens een factor-x, mocht je het juist hebben. Voor deelname is geen apart account nodig omdat betalingen via de Gulden blockchain verlopen.

Hoe werkt het?

Als je op een uitslag wil wedden dan betaal je je inzet en geef je daarbij je Gulden adres op waar je op uitbetaald wilt krijgen. Optioneel kun je ook je e-mail adres geven voor bevestiging inleg en (uit)betaling. Indien je de uitslag goed hebt dan krijg je je inleg inclusief de winst binnen 24 uur na de wedstrijd uitbetaald op het opgegeven Gulden adres.

Gulden.bet is een experiment met betrekking op het gebruik en de mogelijkheden van de Gulden blockchain. Wil je meer weten over de Gulden blockchain of heb je andere vragen? Meld je dan aan op de live chat van de Gulden community.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.