Café Bommel


Bommel is een sfeervol bruin café in het centrum van Zeist. Met gemoedelijke gasten, vriendelijk personeel en een informele, gezellige sfeer. Wil je een potje biljarten of darten met je vrienden of collega’s? Meedoen aan de maandelijkse klaverjaswedstrijd? Kom naar Bommel.

Zit je liever aan de bar voor een (goed) gesprek? Ook dan moet je in Bommel zijn. De muziek staat niet te zacht en niet te hard. Zoals het in een café hoort te zijn. Op vrijdag en zaterdag gaan vanaf 22 uur de remmen los. De tafels gaan aan de kant en de DJ verandert Bommel in een danscafé. Voor de liefhebbers van live muziek nodigen we regelmatig bands uit. Lekker met een drankje kijken en luisteren. Topsfeer! Bands komen daarom ook graag bij ons terug.

Met rokers houden we rekening. In de gezellige rookkamer is plaats voor 40 mensen. Door de afzuiginstallatie is het er schoon en fris. Zodat ook de niet-rokers kunnen aanschuiven. Tip: na je werkweek even afzakken? Kom dan op vrijdagmiddag naar Bommel. Dan is het altijd gezellig druk. Wij zorgen voor de borrelhap.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.