WoonAlarm


HomeAlert alarmsystemen voor uw woning of bedrijf.

Als u op zoek bent naar goede en betaalbare alarmsystemen, dan bent u bij WoonAlarm.nl aan het juiste adres.

Bij ons vindt u verschillende soorten beveiligingssystemen. U vindt dus altijd het juiste alarmsysteem dat past bij uw woning. Of het nu een flat, rijtjeswoning of vrijstaand huis is.

Naast alarmsystemen van HomeAlert bieden wij u ook accessoires aan, zoals draadloze sensoren, rookmelders, HD-camera’s etc. Door deze extra’s aan te sluiten op uw alarmpaneel, bezorgt u uzelf een veilig gevoel. U wilt tenslotte niet dat onbekenden uw huis zomaar betreden.

Onze alarmsystemen zijn zo slim, dat u bepaalde zones kunt inschakelen terwijl u thuis bent. Verder kunt u instellen dat diverse telefoonnummers een sms’je of een oproep ontvangen zodra het alarm afgaat. Hartstikke handig dus.

Een ander voordeel van de services van WoonAlarm.nl, is dat u niet vast zit aan een abonnement of maandelijkse kosten. Het alarmsysteem is na aanschaf van u. Er zitten dus geen bijkomende kosten aan vast.

Ieder alarmsysteem van HomeAlert is gemakkelijk te installeren dankzij de duidelijke bijgeleverde handleiding. U hoeft dus niet een dure monteur in te schakelen om het te plaatsen.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.