Braindoc neurotherapie Zoetermeer


Bij Braindoc kun je terecht voor therapeutische behandelingen zoals bijvoorbeeld Neurofeedback welke haar toepassingen kent binnen prestatieverbetering (sport, kracht, concentratie, leren e.d.) en binnen medisch gebied (ADHD, autisme, chronische pijnklachten e.d.). Een quote van Braindoc zelf:

Het lichaam functioneert optimaal, wanneer het in balans is. Vele psychische en fysieke aandoeningen ontstaan door een onbalans in verschillende lichaamssystemen. Meestal bestaan de eerste symptomen uit vage klachten, waar door de traditionele geneeskunde geen adequate diagnose voor wordt gesteld. Dit kan leiden tot een kettingreactie van aandoeningen, waar de brede holistische aanpak van Braindoc, het Braindoc Balans Protocol, niet alleen de symptomen maar de bron van de aandoeningen zal doorbreken.

Braindoc heeft naast een praktijk in Zoetermeer ook twee praktijken in Spanje.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.