1Boek


1boek.nl verkoopt niet alleen boeken met een boodschap, maar heeft er zelf ook één: zoveel mogelijk titels beschikbaar houden als fysiek boek. Titels die maar voor een beperkte groep interessant of leuk zijn, verdwijnen steeds sneller uit de winkel en uit de voorraden. Jammer, want zo verdwijnt ook een belangrijk deel van ons cultureel erfgoed, waaronder de bestsellers van jaren geleden.

Dus bent u op zoek naar dat ene boek maar kunt u het nergens vinden? Laat het ons dan vooral weten. Met uw hulp kunnen wij uitgevers overtuigen om via 1boek.nl zoveel mogelijk titels te behouden. Gebruik hiervoor het formulier dat u aangeboden krijgt als uw zoekactie geen resultaat heeft opgeleverd. Dit verplicht u uiteraard tot niets en wij garanderen u dat wij uw gegevens uitsluitend gebruiken om u te informeren zodra wij het boek voor u gevonden hebben en toegevoegd aan onze collectie.

Naast ons streven om meer boektitels beschikbaar te houden, hebben wij nóg een belangrijke boodschap: wij zijn zuinig op ons milieu. Een groot en groeiend aantal boeken wordt daarom bij ons ‘op maat’ gemaakt via print-on-demand. Dus geen onnodige voorraden die later weer vernietigd moeten worden.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.