Geesens


Geesens is een webshop welke opgezet is vanuit het oogpunt dat alledaagse kleding wat saai is en dat er tegenwoordig nog maar weinig stijl is te vinden in kleding van mannen. Geesens brengt hier verandering door unieke accessoires voor mannen aan kleding toe te voegen. Een mooi voorbeeld hiervan is de houten vlinderdas welke bij vrijwel iedere stijl past.

De houten vlinderdas is een accessoire welke de alledaagse kleding van mannen net even wat hipper maakt. De handgemaakte houten strik bestaat voor 100% uit hout en heeft voor elke stijl een bijpassende stof welke eenvoudig verwisseld kan worden. Met de houtsoorten walnotenhout, rozenhout en kersenhout en de verschillende stoffen zijn alle denkbare combinaties mogelijk.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.