Bite Webdevelopment


Bite is in januari 2014 opgezet door Mathieu Heruer en voortgekomen uit MaSc Media. Bite is jong, energiek en levert snelle service. Bite zet de tanden in jouw project en laat niet meer los!

Bite streeft naar meer creativiteit, de beste samenwerking en het gebruik van alle beschikbare middelen om zo samen met jou tot het beste resultaat te komen. Bite denkt met je mee (graag zelfs) en vindt het een grote uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken. Bite wil ontwikkelen en uitblinken in alle websites die gerealiseerd worden.

Dankzij het jonge karakter weet je dat Bite op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van webdesign en techniek. Bite heeft een voorkeur voor uitdagende designs met een ferme uitstraling.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.