Holtbar Concept Store


Goltbar Concept Store biedt een mix van woonaccessoires, beauty, kleding, boeken en sieraden. De concept store is opgericht door de zussen Jacobien en Hilrieke Mansholt, waar zij winkel en koffiebar perfect samen laten komen. Het assortiment bestaat uit veelal duurzame, bijzondere producten met een verhaal. Er is bewust gekozen voor merken die nauwelijks in Groningen te vinden zijn.

Op de menukaart staan verschillende koffies, vers gezet van Earth coffee bonen, en diverse theesoorten van de Theefabriek uit Houwerzijl. Iedere dag staan er weer andere daily specials voor je klaar.

De concept store in de Oude Kijk in `t Jatstraat zorgt door zijn locatie bij de Universiteit, met WIFI en relaxte sfeer een perfecte plek om langs te komen voor een kop koffie, als werkplek of voor coffee-to-go.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.