La Copita


Bij restaurant La Copita kunt u genieten van Italiaanse specialiteiten. U vindt onze originele Italiaanse keuken in Akkrum met gezellig terras aan het water. Al ruim 12 jaar is Italiaans restaurant La Copita een culinaire verrijking voor Akkrum. Daarmee verovert restaurant La Copita het hart van haar gasten.

U kunt natuurlijk ook snel en gemakkelijk eten bestellen en laten bezorgen op uw adres! Wat dacht u van een lekkere lasagne, spaghetti alla Vegetariana of van een Calzone alla Siciliana?

Wij willen dat iedereen die bij La Copita te gast is zich op zijn gemak voelt. Dat is niet alleen goed voor de spijsvertering, het hoort ook bij de sfeer van een pizzeria. Wat u bij ons mag verwachten? Een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse ingrediƫnten en vlot geserveerd door een vriendelijke bediening.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.