Reposed marketing


Ga je voor het eerst aan de slag met marketing en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of ben je al helemaal ingeburgerd in de marketingwereld en zou je een verdiepingsslag willen maken in content of social media? In beide gevallen kan Reposed je erbij helpen.Marketingstrategie

Of jouw bedrijf al een (content)marketing strategie heeft of niet, Reposed staat klaar om een steengoede strategie neer te zetten of om jouw huidige strategie te verbeteren.

Marketingworkshops

Wil je alles uit social media halen voor jouw bedrijf? Of wil je leren hoe je de beste blogs creëert? Dan is één van de workshops van Reposed een goed idee voor jouw bedrijf!

Contentcreatie

Ook op uitvoeringsgebied staat Reposed voor je klaar. Ik creëer blogs, e-books en whitepapers voor jouw doelgroep, al dan niet gebaseerd op interviews. Ook schrijf ik webteksten.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.