Café de Toeter


Al 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om heerlijk te genieten.

De Toeter heeft de beschikking over 19 tappunten, meer dan 160 flesbieren en ruim 350 single malt whisk(e)y`s. De Toeter schenkt ook bieren uit eigen microbrouwerij Rockin` Ludina Brewery, gebrouwen in het schip tegenover De Toeter. Dit grote aanbod heeft in combinatie met de gastvrijheid en professionele service geleid tot diverse waarderingen. De Toeter staat in 2016 op de 32e plek in de `Misset Café Top 100` en is al jaren lid van de `Alliantie van Bier Tapperijen`. Het café is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquelltap geplaatst heeft die uniek is in Groningen. Eind 2010 is het café verkozen tot `Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland` en als klap op de vuurpijl is De Toeter sinds kort trotse SMWS (The Scotch Malt Whisky Society) ambassadeur van Noord-Nederland op het gebied van whisky.

Tevens kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op het Ludina terras tegenover De Toeter. Het Ludina terras heeft de Misset Horeca Terras Top 100 Nr. 1 publieksprijs gewonnen in 2016. Kortom...één en al genieten!


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.