Café de Klikspaan


... een kroegje in een gezellige en diverse buurt van Groningen. Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het cafe heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.

De gezellige sfeer en de aandacht voor kwaliteit heeft er voor gezorgd dat het café definitief op de kaart is gezet. Het Goed Getapt Bierprogramma van Heineken beoordeelt een horecagelegenheid op gastheerschap en vakmanschap. In 2007 en 2008 heeft de Klikspaan de eerste prijs in de wacht gesleept, de hoogste waardering binnen de regio Noord-Nederland.

Door het grote assortiment aan speciaalbieren van de fles is de echte liefhebber in de Klikspaan helemaal in zijn element. Verder vind je naast Amstel, Brand en Warsteiner vier speciaalbieren van de tap. Twee daarvan zijn wisseltaps, waar iedere maand weer een ander heerlijk biertje uitstroomt. Dus laat je verrassen en probeer eens iets anders.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.