Dinercafé Diep


Een fijne ambiance en een ontspannen sfeer maar bovenal een goed diner, eventueel vergezeld met een mooi glas wijn. Dat is wat ons restaurant u te bieden heeft.

Gevestigd aan het Schuitendiep, langs het water van de diepenring en op steenworp afstand van het hart van de stad Groningen, heten wij u graag van harte welkom.

Dinercafé Diep biedt u niet alleen aan wal, maar ook op het water de mogelijkheid te genieten van een goede sfeer, een goed glas en lekker eten. Met onze sloep kunt u varen door de grachten van Groningen. Met vrienden of familie kunt u genieten van verschillende arrangementen. Ook gezellig als bedrijfsuitje met collega’s genieten op het water, al varend door de grachten van Groningen in onze sloep. Aan boord van de sloep kunt u ook vergaderen en uiteraard is de sloep ook zeer geschikt voor een bruiloftsfeest of een high tea.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.