2Fixit Computer Reparatie


2Fixit is al 5 jaar gespecialiseerd in computer reparaties. Doet uw computer of het internet niet? Is uw laptopscherm kapot? Bent u data kwijt? Heeft u een trage computer? Of wilt u gewoon computerhulp? Onze specialisten staan voor u klaar. U hoeft bij ons geen afspraak te maken en kunt gewoon langskomen in ons professioneel ingerichte kantoor.

Of het nu gaat om een computer die niet meer opstart, een gebroken laptopscherm, een virus, een kapotte harde schijf of een upgrade van uw computer: 2Fixit computerreparatie Amsterdam voert de reparatie uit in haar professioneel ingerichte repaircenter, op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest voorkomende computerproblemen zoals:

Laptopscherm reparatie - Data recovery - Virusverwijdering - Windows10 Installatie - Overige reparaties


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.