Maliepaard Makelaars


Creatief en met lef!

Maliepaard Makelaars is een opvallend actief makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. We zijn bepaald geen doorsnee makelaarskantoor: we vormen een hecht team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke makelaars. Een makelaarskantoor waar klanten met respect behandeld worden en niet als nummer. En waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Uw huis verkopen? geen standaardverkoopaanpak!

Uw huis verkopen is geen kleinigheid. Er komt veel bij kijken. U wilt ook in deze tijd natuurlijk de hoogst mogelijke prijs. Maar er is meer! Het gehele proces van verkopen is van belang. Zeker in deze tijd waar het aanbod van woningen groot is. Het voordeel van Maliepaard Makelaars Delft is dat wij geen standaardverkoopaanpak hebben. Elke woning of appartement behoeft een individuele aanpak en verkoopstrategie. Maliepaard Makelaars Delft heeft moderne verkoopideeën en daarmee verkopen wij woningen ook met andere methoden dan slechts een bord in de tuin of plaatsing op Funda. Want een bord in de tuin en de woning op Funda kan elke makelaar, toch? Maar maak eens een afspraak en onze makelaars vertellen u er graag meer over. U zult verrast zijn!

Zelf uw huis verkopen?

Natuurlijk dat kan ook bij Maliepaard Makelaars en we raden het onze klanten in bepaalde gevallen ook aan. Kosten € 1295,- (tarief januari 2018) incl. BTW…..met begeleiding van een professionele makelaar! Kijk voor meer informatie in het menu bij doe-het-zelf.

Uw nieuwe huis aankopen?

Het is vaak niet gemakkelijk om het huis van uw dromen te vinden. En dan -en in deze tijd is dit extra belangrijk- ook nog tegen een scherpe prijs. Maar maakt u zich bij ons daarover geen zorgen. Maliepaard Makelaars Delft beschikt over alle benodigde (markt)kennis en vakkundigheid om voor u een goede koop te sluiten. De prijsbepaling, onderhandelen, taxeren, het laten uitvoeren van bouwtechnische keuringen: u kunt het allemaal met een gerust hart aan ons overlaten.

Waarom Max20.nl?

Max20 staat voor maximale resultaten, maximale inspanning, maximale service én maximaal 20 woningen in de verkoop voor een fulltime makelaar. Dit laatste is wellicht niet wat u van een makelaarskantoor gewend bent. Maar reken zelf even uit: een makelaarskantoor met 2 makelaars in dienst met 150 woningen in de verkoop hoeveel tijd kan hij per week aan de verkoop van uw woning besteden? De keuze voor ons makelaarskantoor wordt u wel erg gemakkelijk gemaakt!

Maliepaard Makelaars Delft is lid van VastgoedPro, de enige beroepsorganisatie met oog voor de consument!


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.