Studio Bodymention


Bodymention is een bodypaint studio gevestigd in Leiderdorp. We zijn gespecialiseerd in het zetten van bodypaint, belly paint, bridespaint en grime. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Ook geven wij bodypaint workshops voor groepen, een variant hiervan is onze bodypaint vrijgezellenfeest.

Na telefonische afspraak kunt u terecht in onze studio, hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee nog even door de portfolio heen bladeren en wordt het ontwerp nog eens doorgesproken. Wanneer het ontwerp is uitgekozen zullen we beginnen met de paint, welke, afhankelijk van het ontwerp, binnen 1,5 tot 5 uur klaar zal zijn. Vervolgens worden de foto`s gemaakt welke direct op de computer gezet en eventueel bewerkt zullen worden. Na de fotoshoot kan er gedouched worden. De foto`s worden binnen een week naar u toegezonden.


Uw vermelding

Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u zaken wijzigen? Of heeft u een bedrijf en denkt u in aanmerking te komen voor een vermelding op GuldenGids? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. op dit moment kunt u het beste mailen naar beheer[at]guldengids.nl.